2012. április 3., kedd

az Önmagától Mozgó Virág

Az 57,14 %-os nézettségre és visszajelzésre való tekintettel (4 femilibrigádból 4 jelzett vissza, 3 keresztszülőbrigádból 0), a vezetőség úgy döntött, hogy a sorozatnak folytatódnia kell.

A keresztszülőkről vagy jót, vagy semmit. Így akkor, a mai napon sok mondanivalónk már nem is maradt velük kapcsolatban.

Ebben az epizódban azonban, bemutatásra kerül a sorozatunk néhány, újabb kulcsszereplője. 

"Őt most csak futólag mutatom be: az Igenvonzó FiatalÚrfi, aki néha átvállalja az Igenvonzó Nőalak(khm!) táplálékleadó, pempörszcserélő szerepét. És nem mellékesen gyönyörű, folyton mosolygásra  meg csacsogásra ingerel. Csoda?"




"Tüneményes ujjai vannak: jól meg tudom szorongatni őket, mert megengedi."


"És most jöjjön, aminek jönnie kell: a várva várt Önmagától Mozgó Virág.  Vele már találkoztatok egy korábbi epizódban, de abban még nem derült fény a titkára: önmagától mozog! És középen van. A baloldali, ugyanis, az Igenvonzó Férfiú, akinek a kezébe belemászott az Önmagától Mozgó Virág (mostantól csak per ÖMMV)."


"No de nézzük csak tovább: az ÖMMV váratlanul a jobb fülem mellett bukkan föl."


 "Majd egy hirtelen váltással a bal fülem mellől kandikál kifele."


"Ez ám a váratlan fordulat: most meg szárral fölfele... Ki hitte volna!"


"De, ha te, hitetlen kutya, még mindig kételkedsz bennem, akkor ezt sasold! Újra a bal fülemnél...!"


"Egy ráközelítést kérnék, a drámaibb hatás kedvéért. Köszönöm."


"És mit ad Isten: következő makromikromilliliterdeciszekundumban már az Igenvonzó Férfiú arcát próbálja beborítani önmagával!

"Szegény Igenvonzó Férfiú nagyon megijedt, mert az ÖMMV-nek sikerült a galád terve."


"A következő, horrorisztikus jelenetben az Igenvonzó Férfiú rémülten nézi, ahogy a ÖMMV újra engem támad. A háttérben, szolidan üzenni próbálok az Igenvonzó Nőalak(khm!)nak. És ebből erőt is merítek."


"Így végül, hosszú és kimerítő küzdelem után sikerül legyőznünk a ÖMMV-t. Immáron mosolytalan teteme ott hever, a megfáradt harcosok mellett."


"Győzött az igazság és az erő! Bár, az Igenvonzó Nőalak(khm!) szerint ez a két szempár az abszolút győztes. Hagyjuk meg szegényt ebben a hitben."


"Te meg vidd el innen a szemeidet, mert ideges leszek tőle, mikor az Igenvonzó Nőalak(khm!), az enyémeken kívül azokat is csodálja."


"Most még benyelek egy kis kakastejet a varázsujjamból."


"Aztán fedezékbe vonulok, hisz új napok, új epizódok jönnek, pihenni kell."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése